Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | áhítatok | archívum | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Hírek

1

2018. október 16.

Módszeres nyakkitekerésem története:

2018. 02.05-én Bogárdi Szabó István püspök úrtól emailt kaptam, amely szerint meg kell jelennem Gér András tanácsos úr hivatalában. Megtudtam, hogy a Hegedűs Márkkal már kötöttek is egy szerződést, amely alapján riportokat készít majd az általam szerkesztett műsorba.

2018.02.14-én odavezették a Zsinati Tanács elé Hegedűs Márkot, hogy bemutatkozzon. Erről engem senki sem tájékoztatott, és semmilyen zsinati testület elé nem hívtak az eddigi 21 évben.

2018. 02.27-én véletlenül benyitottam az MTVA Vallási Szerkesztőségbe, hogy egyeztessek a Vallási Szerkesztőség vezetőjével. Ott ült Fekete Zsuzsa és Hegedűs Márk. Arról tárgyaltak Mucsányi János főszerkesztővel, hogy az MTVA kössön szerződést Hegedűs Márkkal is. A főszerkesztő is akkor tudta meg, hogy a hátam mögött keresték meg őt. Elmondta, hogy egy egyházban csak egy emberrel kötnek szerződést. Kérte, hogy Hegedűs Márk adjon be mikrofon engedély iránti kérelmet, és akkor készíthet riportokat.

2018.03.13-án Fekete Zsuzsa fegyelmi figyelmeztetésben részesített, mert nem vettem részt egy értekezleten, amelyen még sokan mások sem vettek részt, és előre jeleztem, hogy nem érek rá.

2018.06.11-én megtudtam, hogy megszűnik a korábbi iratok, CD-k tárolási lehetősége a szerkesztőségben, levelet intéztem Fekete Zsuzsához. Megtudtam válaszából, hogy július 1-ig el kell hoznunk iratainkat a Zsinati Irodából, mivel ott hang-stúdió épül, nem lesz számunkra hely.

2018.07.18-án az MRE zsinatának elnökségi e-mail címéről érkezett az MTVA vallási főszerkesztője részére egy levél, melyben helyettem Fekete Zsuzsát delegálják a Tebenned bíztunk című félóra szerkesztőjévé. Erről én a főszerkesztő úrtól telefonon értesültem. E levélnek a címzettjei között nem szerepeltem.

2018 július 28-án megkaptam szerkesztői kirendelésem visszavonását, amelyen a dátum egy hónappal korábbi volt. Megkaptam egy másik kirendelést, mely beosztott riporternek rendel ki.2018. szeptember 15.

Megbízás visszavonása és kirendelés