Református Félóra
"Tebenned bíztunk eleitől fogva..."

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
dr Nesztor Tamás írta:2017. szeptember 6. 15:28
Kedves Fekete Ágnes !

Harmadszor figyelek fel az Ön áhitatára mikor útközben szinte "véletlenül" ? vagy elrendelésből a műsorukat hallgatom. Balzsamos a szívnek, simogató a léleknek.
Vajon van-e arra lehetőség,hogy az Ön Biblia képzeteit megossza Velünk lelkes hallgatókkal írásban is. Ha igen kérem tegye lehetővé hogy ezeket az áhitatokat letölthessük,vagy emailben megkaphassuk...néha nagyon jó ha az ember ezeket a lelki megosztásokat felidézheti vagy akár vitatkozzon vel.
Köszönöm figyelmét.
Áldás és Békesség !!!
dr.Nesztor Tamás..emailcím fenn
Vadler Zita írta:2016. december 15. 07:48
Kedves Ágnes!
Szenvedélyes hallgatója vagyok a műsorának, olvasom a könyveit és boldogan tapasztalom, hogy minden alkalommal tudunk a lélek mélyére nézni. Nagy kaland Önnel tartani!
Köszönöm, hogy meg tudunk újulni Ön által, hogy minden nap gondolkodhatunk egészen másképpen, mint tegnap!
Sajnos, akárhogyan erőlködöm, nem tudom leírni, hogy mekkora és milyen táplálékot nyújtanak a szavai. Remélem, azért érezni valamit...
Szeretettel kívánok Áldott Ünnepeket!
Vadler Zita
Tajti Gáborné írta:2016. október 5. 14:11
Nagyon szívhezszóló és méltóságteljes volt a mai megemlékező műsoruk.Köszönöm.Tisztelettel Tajti Gáborné
Földes Mária írta:2015. október 11. 14:22
Kedves Fekete Ágnes!

Katolikusként örömmel hallgatom (mivel már nyugdíjas vagyok) a Kossuth Rádió felekezeti műsorait, mindegyikből tudok tanulni. Különösen kedves, hasznos és sok újat adó a református félóra, nagyon szeretem hallgatni és sok gondolatot meg tudok őrizni Ágnes elmélyült tanúságtételéből. A szeptember 30-i nagyon nekem szólt, én is gyakran, igazi ima és személyes kapcsolat nélkül csak sorolom, sorolom kéréseimet, szándékaimat, mintha nem bíznék Istenben és nem tudnám, hogy Ő ismeri szükségeimet, kéréseimet is. Talán Ágnes megosztása, hogy másoknak is vannak hasonló szokásai és nehézsége a mindennapokban megtalálni Isten jelenlétét, segít nekem is elengedni a megszokottat és ráhagyatkoznia Gondviselésre. Köszönöm.
És még egy. Egy korábbi műsorban Kemény Jánosról volt szó, akit nagyon tisztelek és szeretek. És úgy érzem, nagyon jellemző az a rövid vers, amit Jékely Zoltán írt róla, és ami a sírján is olvasható. Szeretném ezt megosztani, bár biztos sokan ismerik, mégis érdemes újra is újra felidézni:
Mig volt miből, mindenkinek adott,
Az élete áldás volt:Agapé!
Vándor, ne kérdezd, vissza mit kapott.
Bátrabban állhat így az Úr elé, hogy mindene már rég mindenkié!
Köszönöm és kívánom Isten áldását munkájára!
Szeretettel
Földes Mária
Szné. Julianna írta:2015. január 8. 18:53
Kedves Ágnes!
Tisztelt Szerkesztőség!

Sokat töprengtem, mielőtt bátorkodtam írni Önöknek és kérésemet is megírni. Templomba ritkán járok el, viszont a rádióban amikor lehetőségem van hallgatom a ref.egyház műsorait. Karácsony napján is hallgattam a Budafoki Istentiszteletet, mely nagyon megható volt számomra. Szeretném többször is olvasni, mert nagyon nyugtató és szivet-lelket melengető.
S ha lehet még a januári első Istentiszteletet is megküldeni számomra, az e címemre.
Köszönettel.Isten Áldását kérem Önökre!
Áldást ,Békességet!
1 2 3 4 >
www.tebennedbiztunk.hu - 2009 - Minden jog fenntartva