Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | áhítatok | archívum | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6 >
Simon Gábor írta:2018. szeptember 22. 21:15
Tudod hogy mindig szerettem amit csináltál...ez mit sem változott!
GE írta:2018. szeptember 16. 14:37
Szép az írás. Valóban jó gondolat volt fotóval társítani.
Nagyon a szívemhez szólt, az én szívemből is jött.
Én sokszor sírtam életem folyamán, és sokszor adtam hálát Istennek a sírás bűnbánó, lelket tisztító kegyelméért.
Azt is sokszor tapasztaltam, hogy milyen jó, amikor a sírásban megnyilvánuló, minden erejét elvesztett ÉN megszűnik. Ehhez a senkihez lép oda Isten, átöleli és azt mondja: én veled vagyok, szeretlek mindenkinél jobban. Ez a vigasztalás, gyengéd felemelés, erőtadás a legnagyobb megélhető csoda.
Nagyon fáj a szívem azokért az emberekért, akik az önigazolás, a büszkeség miatt ezt az isteni átölelést nem élhetik meg. Magukban, magukkal szenvednek, de nem tudnak önfeladóan kiáltani Istenhez.
Imádkozom értük.
Biró Beáta írta:2018. június 27. 20:23
Kedves Ágnes!
Ma teljesen "véletlenül" kapcsoltam be 3/4 2 körül a rádiót és hallgattam bele a műsorukba. Olyan jó volt hallani a bukás fontosságáról, arról, hogy el kell esnünk az életben, ahhoz, hogy utána fel tudjunk állni.

Nekem nagyon tetszett ez a gondolat, mert vigasztalást nyújtott.

Sok áldást kívánok a műsorukhoz! Üdvözlettel: Beáta
F. Mária írta:2018. május 16. 20:34
72 évesen tegnap küldtem először elektronikus levelet a családtagoknak. Ez volt az én matematika érettségim. A történelem érettségi napján Önöknek írok. Köszönöm a szerdai napokat! Előbb tanultam meg ezt az e-mail címet, mint sajátomat. Áldás,békesség! Marika néni
dr Nesztor Tamás írta:2017. szeptember 6. 15:28
Kedves Fekete Ágnes !

Harmadszor figyelek fel az Ön áhitatára mikor útközben szinte "véletlenül" ? vagy elrendelésből a műsorukat hallgatom. Balzsamos a szívnek, simogató a léleknek.
Vajon van-e arra lehetőség,hogy az Ön Biblia képzeteit megossza Velünk lelkes hallgatókkal írásban is. Ha igen kérem tegye lehetővé hogy ezeket az áhitatokat letölthessük,vagy emailben megkaphassuk...néha nagyon jó ha az ember ezeket a lelki megosztásokat felidézheti vagy akár vitatkozzon vel.
Köszönöm figyelmét.
Áldás és Békesség !!!
dr.Nesztor Tamás..emailcím fenn