Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | kisfilm | régi rádiós | könyv | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6 >
Biró Beáta írta:2018. június 27. 20:23
Kedves Ágnes!
Ma teljesen "véletlenül" kapcsoltam be 3/4 2 körül a rádiót és hallgattam bele a műsorukba. Olyan jó volt hallani a bukás fontosságáról, arról, hogy el kell esnünk az életben, ahhoz, hogy utána fel tudjunk állni.

Nekem nagyon tetszett ez a gondolat, mert vigasztalást nyújtott.

Sok áldást kívánok a műsorukhoz! Üdvözlettel: Beáta
F. Mária írta:2018. május 16. 20:34
72 évesen tegnap küldtem először elektronikus levelet a családtagoknak. Ez volt az én matematika érettségim. A történelem érettségi napján Önöknek írok. Köszönöm a szerdai napokat! Előbb tanultam meg ezt az e-mail címet, mint sajátomat. Áldás,békesség! Marika néni
dr Nesztor Tamás írta:2017. szeptember 6. 15:28
Kedves Fekete Ágnes !

Harmadszor figyelek fel az Ön áhitatára mikor útközben szinte "véletlenül" ? vagy elrendelésből a műsorukat hallgatom. Balzsamos a szívnek, simogató a léleknek.
Vajon van-e arra lehetőség,hogy az Ön Biblia képzeteit megossza Velünk lelkes hallgatókkal írásban is. Ha igen kérem tegye lehetővé hogy ezeket az áhitatokat letölthessük,vagy emailben megkaphassuk...néha nagyon jó ha az ember ezeket a lelki megosztásokat felidézheti vagy akár vitatkozzon vel.
Köszönöm figyelmét.
Áldás és Békesség !!!
dr.Nesztor Tamás..emailcím fenn
Vadler Zita írta:2016. december 15. 07:48
Kedves Ágnes!
Szenvedélyes hallgatója vagyok a műsorának, olvasom a könyveit és boldogan tapasztalom, hogy minden alkalommal tudunk a lélek mélyére nézni. Nagy kaland Önnel tartani!
Köszönöm, hogy meg tudunk újulni Ön által, hogy minden nap gondolkodhatunk egészen másképpen, mint tegnap!
Sajnos, akárhogyan erőlködöm, nem tudom leírni, hogy mekkora és milyen táplálékot nyújtanak a szavai. Remélem, azért érezni valamit...
Szeretettel kívánok Áldott Ünnepeket!
Vadler Zita
Tajti Gáborné írta:2016. október 5. 14:11
Nagyon szívhezszóló és méltóságteljes volt a mai megemlékező műsoruk.Köszönöm.Tisztelettel Tajti Gáborné