Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | áhítatok | archívum | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6 >
Z. Eszter Szegedről írta:2014. szeptember 2. 12:01
Kedves Ágnes!
Az üzenőfal egy jó lehetőség a rendszeres számítógép-használónak, hogy egyszerűen elmondja véleményét az elhangzottakkal kapcsolatosan. Korábbi műsoraiban, az archívumban kerestem valamit, és akkor találtam a felületre. Ha a műsorban lenne utalás erre a lehetőségre, talán mások véleményével is épülhetnénk, megismerhetnénk nézőpontjaikat.
Ezúton tehát szeretettel üdvözlöm Önöket adásaik rendszeres hallgatójaként.
W. Ilona Kaposvárról írta:2014. szeptember 2. 11:20
Tisztelt Szerkesztőség!
Mindig örülünk, ha a szerdai félórákon kívül istentiszteleti közvetítést is hallhatunk a Kossuth adón.
Erre jobbára ünnepek alkalmából látunk példát. Bárcsak többször lenne, hogy azok is hallhatnak az evangélium üzenetéről és istentiszteleteink menetéről, akik akár alkalomadtán, talán érdeklődő-nyitott szívvel kapcsolják be ilyenkor a rádiót.
Kérem Önöket, ha erre van lehetőség, rendszeresen jelezzék a szerdai adások alkalmával, hogy mikor lesz a következő ilyen egy órás közvetítés.
Áldást és békességet Mindannyiuknak szeretettel!
B. Andorné Magyarhomorogról írta:2014. szeptember 2. 11:11
Kedves Testvérek!
Köszönöm, hogy megküldték számomra a Kossuth Rádióban, augusztus 20-án szerdán délután elhangzott áhítat szövegét, és másoknak is fel tudtam olvasni.
Bárcsak meg tudnánk osztani egymással, amit Urunktól kapunk, a kenyeret is!
Urunk gazdag áldását kívánom szolgálatukra.
Gy. Pálné Budapestről írta:2014. szeptember 2. 10:50
Kedves Testvérek az Úr Jézusban!
Nagyon köszönöm áldozatos munkájukat és hivatástudatukat. Isten áldása, békéje, kegyelme és könyörületes irgalma legyen mindnyájunkon!
További eredményes munkát kívánok, üdvözlettel:
Gy. Pálné, katholikus testvérük
Sz. Lászlóné Tiszaföldvárról írta:2014. szeptember 2. 10:42
Kedves Nagytiszteletű Asszony!
Bátorkodom kérésemet előterjeszteni, mivel azzal fejezik be a műsort, hogy "várjuk leveleiket". Már egy párszor örömet szereztek vele. Sajnos már nem tudunk templomba menni, így megragadjuk a tv-s, rádiós alkalmakat.
Isten áldását kívánom munkájukra, hogy legyen sok örömszerző igehirdetés, van nekünk élő Jézus Krisztusunk!
Áldást, békességet.