Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | kisfilm | régi rádiós | könyv | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6 >
Földes Mária írta:2015. október 11. 14:22
Kedves Fekete Ágnes!

Katolikusként örömmel hallgatom (mivel már nyugdíjas vagyok) a Kossuth Rádió felekezeti műsorait, mindegyikből tudok tanulni. Különösen kedves, hasznos és sok újat adó a református félóra, nagyon szeretem hallgatni és sok gondolatot meg tudok őrizni Ágnes elmélyült tanúságtételéből. A szeptember 30-i nagyon nekem szólt, én is gyakran, igazi ima és személyes kapcsolat nélkül csak sorolom, sorolom kéréseimet, szándékaimat, mintha nem bíznék Istenben és nem tudnám, hogy Ő ismeri szükségeimet, kéréseimet is. Talán Ágnes megosztása, hogy másoknak is vannak hasonló szokásai és nehézsége a mindennapokban megtalálni Isten jelenlétét, segít nekem is elengedni a megszokottat és ráhagyatkoznia Gondviselésre. Köszönöm.
És még egy. Egy korábbi műsorban Kemény Jánosról volt szó, akit nagyon tisztelek és szeretek. És úgy érzem, nagyon jellemző az a rövid vers, amit Jékely Zoltán írt róla, és ami a sírján is olvasható. Szeretném ezt megosztani, bár biztos sokan ismerik, mégis érdemes újra is újra felidézni:
Mig volt miből, mindenkinek adott,
Az élete áldás volt:Agapé!
Vándor, ne kérdezd, vissza mit kapott.
Bátrabban állhat így az Úr elé, hogy mindene már rég mindenkié!
Köszönöm és kívánom Isten áldását munkájára!
Szeretettel
Földes Mária
Szné. Julianna írta:2015. január 8. 18:53
Kedves Ágnes!
Tisztelt Szerkesztőség!

Sokat töprengtem, mielőtt bátorkodtam írni Önöknek és kérésemet is megírni. Templomba ritkán járok el, viszont a rádióban amikor lehetőségem van hallgatom a ref.egyház műsorait. Karácsony napján is hallgattam a Budafoki Istentiszteletet, mely nagyon megható volt számomra. Szeretném többször is olvasni, mert nagyon nyugtató és szivet-lelket melengető.
S ha lehet még a januári első Istentiszteletet is megküldeni számomra, az e címemre.
Köszönettel.Isten Áldását kérem Önökre!
Áldást ,Békességet!
Oláh Kata írta:2015. január 1. 12:40
Tisztelt musorkeszitok !

A legutobbi, karacsony utnani adas vegen elhangzott egy ima, veletlenul kapcsoltam a musorra, de nagyon megfogott az a par perc.egy idos holgy, v apaca imAja volt.
Megkaphatnam az ma szoveget, v elerhetoseget ?

Elore is koszonom,

Udvozlettel,

Oláh Kata
Z. Eszter Szegedről írta:2014. szeptember 2. 12:01
Kedves Ágnes!
Az üzenőfal egy jó lehetőség a rendszeres számítógép-használónak, hogy egyszerűen elmondja véleményét az elhangzottakkal kapcsolatosan. Korábbi műsoraiban, az archívumban kerestem valamit, és akkor találtam a felületre. Ha a műsorban lenne utalás erre a lehetőségre, talán mások véleményével is épülhetnénk, megismerhetnénk nézőpontjaikat.
Ezúton tehát szeretettel üdvözlöm Önöket adásaik rendszeres hallgatójaként.
W. Ilona Kaposvárról írta:2014. szeptember 2. 11:20
Tisztelt Szerkesztőség!
Mindig örülünk, ha a szerdai félórákon kívül istentiszteleti közvetítést is hallhatunk a Kossuth adón.
Erre jobbára ünnepek alkalmából látunk példát. Bárcsak többször lenne, hogy azok is hallhatnak az evangélium üzenetéről és istentiszteleteink menetéről, akik akár alkalomadtán, talán érdeklődő-nyitott szívvel kapcsolják be ilyenkor a rádiót.
Kérem Önöket, ha erre van lehetőség, rendszeresen jelezzék a szerdai adások alkalmával, hogy mikor lesz a következő ilyen egy órás közvetítés.
Áldást és békességet Mindannyiuknak szeretettel!