Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | áhítatok | archívum | könyv | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6 >
Sz. Lászlóné Tiszaföldvárról írta:2014. szeptember 2. 10:42
Kedves Nagytiszteletű Asszony!
Bátorkodom kérésemet előterjeszteni, mivel azzal fejezik be a műsort, hogy "várjuk leveleiket". Már egy párszor örömet szereztek vele. Sajnos már nem tudunk templomba menni, így megragadjuk a tv-s, rádiós alkalmakat.
Isten áldását kívánom munkájukra, hogy legyen sok örömszerző igehirdetés, van nekünk élő Jézus Krisztusunk!
Áldást, békességet.
G. K. Márta Debrecenből írta:2014. szeptember 2. 10:37
Kedves Fekete Ágnes!
Szeretettel gratulálok rádiós műsorához, mindig nagy örömmel hallgatom. Nagyon tetszenek hitbeli "útmutatói", bízom benne, hogy gyakran kap pozitív visszajelzéseket.
Istenünk áldását kívánom munkájukra!
B. Jenő Dombóvárról írta:2014. szeptember 2. 10:29
Kedves Református Félóra!
Olyan ember vagyok, aki éhezik-szomjazik Isten igéjére. Évtizedek óta öröm számomra, ha református igehirdetést hallgathatok, mert tiszta, szép, és Istent dicsőítő.
Munkájukat köszönöm szépen.
Erős vár a mi Istenünk! Áldást, békességet!
Vámos Dominika írta:2014. augusztus 26. 12:26
Kedves Ágnes!
Köszönöm gondolataidat!
Dominika
Turcsányi Zsolt írta:2014. július 2. 16:32
Tisztelt Szerkesztőség!

Az elmúlt hónapokban úgy alakult a munkarendem, hogy szinte minden szerdán az ebédidőmben tudtam hallgatni a műsort. Mindig feltölt és megindít, de a mai annyira tetszett, hogy írnom kell. A szerkesztői elmélkedésekből, imákból sugárzik a mély hit és vágy Krisztus iránt. Nagyon jó ezt hallani. Én katolikus vagyok, de ez itt már mit sem számít. Ez az az érzés aminek megtapasztalása újra és újra erőt ad a nehézségek közt. A mai főtéma is nagyon jó volt. Örömmel vettem azokat a gondolatokat, amelyek a test, a lélek és szellem jelképezéséről szóltak.
A rádióban- de akárhol másutt- csak ritkán lehet találkozni ezzel a hagyománnyal és ilyen mély Krisztus-vágyással. Jó volna, ha más műsorok is ezzel a lelkülettel készülnének! Hiszen van ennél fontosabb? Köszönöm szépen.
Az Úr Jézus áldását kívánom mindannyiuknak!

Turcsányi Zsolt