Tebenned bíztunk eleitől fogva... főoldal | hírek | kisfilm | régi rádiós | könyv | imádságok böjtre | üzenőfal | adatvédelem | kapcsolat

Üzenőfal

Kérjük, hogy alább írja meg üzenetét vagy imádságát! Reméljük, hogy ebben a böjti időben egymásért tudunk Isten elé állni!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt! Az e-mail címét nem tesszük közzé, nem használjuk fel semmilyen célra, csak azért kérjük, hogy adja meg, mert így tudunk válaszolni levelére!

Az üzenet nem jelenik meg azonnal.

Név:E-mail cím:
Üzenet:
< 1 2 3 4 5 6
Vámos Dominika írta:2014. augusztus 26. 12:26
Kedves Ágnes!
Köszönöm gondolataidat!
Dominika
Turcsányi Zsolt írta:2014. július 2. 16:32
Tisztelt Szerkesztőség!

Az elmúlt hónapokban úgy alakult a munkarendem, hogy szinte minden szerdán az ebédidőmben tudtam hallgatni a műsort. Mindig feltölt és megindít, de a mai annyira tetszett, hogy írnom kell. A szerkesztői elmélkedésekből, imákból sugárzik a mély hit és vágy Krisztus iránt. Nagyon jó ezt hallani. Én katolikus vagyok, de ez itt már mit sem számít. Ez az az érzés aminek megtapasztalása újra és újra erőt ad a nehézségek közt. A mai főtéma is nagyon jó volt. Örömmel vettem azokat a gondolatokat, amelyek a test, a lélek és szellem jelképezéséről szóltak.
A rádióban- de akárhol másutt- csak ritkán lehet találkozni ezzel a hagyománnyal és ilyen mély Krisztus-vágyással. Jó volna, ha más műsorok is ezzel a lelkülettel készülnének! Hiszen van ennél fontosabb? Köszönöm szépen.
Az Úr Jézus áldását kívánom mindannyiuknak!

Turcsányi Zsolt
Indri Gyula írta:2014. május 22. 07:59
Köszönjük a műsort!

Gyula
Fekete Ágnes írta:2014. március 25. 06:53
Nagyon köszönöm a bíztatást! Örülök, hogy nincsenek zárt kapuk, Isten mindenhova odaléphet!
Fekete Ágnes
Dr. Kálmán Attila írta:2014. március 20. 14:31
Kedves Ágnes és Szerettei!
Köszönöm a 40 napos böjtről szóló "könyvecskét".
Pont ama kedden ért ide. Elhatároztam, hogy próbálok naponta egyet olvasni, együtt haladva az "előírással". A harmadik nap azonban "mélyen" megérintett, s kihagytam néhány napot. Egyben olvasva több napot azonban még felkavaróbb. Ezért most ismét próbálok napi egyet kicsípni.
Tulajdonképpen alig van új benne, mégis hat. Talán az ikebana, a virágkötés művészete. Ez is karizma. Adjon hálát érte. Mint olvasója én is ezt teszem. Szeretettel: Dr. Kálmán Attila